Sindikalno srečanje članov in članic Sindikata trgovine Slovenije KS 90

Sindikat trgovine Slovenije KS 90 je dne 28.5.2017 organiziral sindikalno srečanje. Srečanja ob Velenjskem jezeru se je udeležilo več kot 200 članov in članic. Druženje je potekalo v prijetnem in veselem vzdušju, kar je bil tudi ključni namen.

Prisotne sta najprej nagovorila in pozdravila predsednica sindikata dejavnosti Štefka Bezgovšek in predsednik KS 90 Peter Majcen kot posebni gost pa je bil na srečanje povabljen tudi gospod Zoran Janković, ki so ga udeleženci z navdušenjem pozdravili. Sindikalni zaupniki so prejeli priznanja za svoje večletno sindikalno delo, pripravili pa smo tudi pester program. Za sprostitev in dobro voljo so poskrbeli, voditelj Franci Podbrežnik Solčavski, Poskočni muzikantje in vokalna skupina IL Divji. Dobro je bilo poskrbljeno tudi za hrano in pijačo.

Še nekaj utrinkov iz skupnega druženja

info_toka     prizorie_-_otor

info točka - sprejem udeležencev                                                  prizorišče - šotor

Pozdravni_nagovor_predsednice_STS__KS_90____     pozdravni_nagovor_predsednika_KS_90_Petra_Majcna

Udeležence sta najprej pozdravila predsednica STS - KS 90 Štefka Bezgovšek in predsednik KS 90 Peter Majcen

na_povabilo_se_nam_je_pridruil_tudi_g._Zoran_Jankovi________       116A0535

in nato tudi g. Zoran Janković, ki se nam  je na povabilo pridružil kot skrivni gost, za kar smo se mu zahvalili s priložnostnim darilom.

z_njim_tudi_zaplesali        sindikalnim_zaupnikom_smo_podelili_priznanja

Z nami je tudi zaplesal.                                                                    Sindikalnim zaupnikom smo podelili priznanja

za_njihovo_prizadevno_delo        pri_zaiti_pravic_delavcev_in_

za njihovo prizadevno delo                                                           pri zaščiti pravic delavcev in

krepitvi_nae_sindikalne_organizacije

krepitvi naše sindikalne organizacije.

116A0421

najboljša ekipa - sindikalni zaupniki STS-KS 90 s podeljenimi priznanji

poskrbeli_smo_za_tudi_hrano_najprej_gola_in_nato_e       meso_in_zelenjava_na_aru

Poskrbeli smo tudi za hrano in pijačo, najprej golaž in nato še meso in zelenjava na žaru.

tiri_ekipe_so_se_pomerile       v_vleenju_

Štiri ekipe so se pomerile v vlečenju vrvi.

vrvi

116A1698         ob_sproenem_klepetu

Vozili smo se s pletno.                                                                                 Ob sproščenem klepetu,

spoznavanju         116A0144

spoznavanju,                                                                                                izmenjavi mnenj

in_problemov       ob_dobri_glasbi_in

in problemov,                                                                                            ob dobri glasbi in

116A1804          smo_se_zabavali

odličnih izvajalcih                                                                                          smo se zabavali

in_se_zabavali          do_poznih_veernih_ur

in se zabavali                                                                                                      do poznih večernih ur.

Imeli_smo_se_lepo_in_upamo_da_naslednje_leto_ponovimo

Imeli smo se lepo in upamo, da naslednje leto ponovimo.